Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informații ref. participarea la conferința de lansare a Programului JUST ACCESS
04.09.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 3 septembrie 2018, Baroul București a informat că avocații înscriși în Registrul de Asistență Judiciară, interesați să participe la conferința de lansare a proiectului „Program de educație și asistență judiciară pentru îmbunătățirea accesului la justiție – JUST ACCES” sunt invitați să își exprime optiunea în acest sens pe adresa de e-mail elena.pitu@baroul-bucuresti.ro, până la data de 5 septembrie 2018, ora 10:00, în limita unui număr de 20 de locuri, potrivit unui anunț.

La realizarea selecției se va avea în vederea data înscrierii, cu respectarea priorității avocaților care au optat să participe în cadrul proiectului ”JUST ACCES”.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.