Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informații ref. participarea la conferința de lansare a Programului JUST ACCESS

04.09.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Luni, 3 septembrie 2018, Baroul București a informat că avocații înscriși în Registrul de Asistență Judiciară, interesați să participe la conferința de lansare a proiectului „Program de educație și asistență judiciară pentru îmbunătățirea accesului la justiție – JUST ACCES” sunt invitați să își exprime optiunea în acest sens pe adresa de e-mail elena.pitu@baroul-bucuresti.ro, până la data de 5 septembrie 2018, ora 10:00, în limita unui număr de 20 de locuri, potrivit unui anunț.

La realizarea selecției se va avea în vederea data înscrierii, cu respectarea priorității avocaților care au optat să participe în cadrul proiectului ”JUST ACCES”.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate