TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Ghid juridic comparativ privind Arbitrajul Internațional 2018. Experții români: av. Florian Nițu și av. Raluca Petrescu
04.09.2018 | JURIDICE.ro


Avocații Florin Nițu, Managing Partner POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII, și Raluca Petrescu, Partener POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII, au contribuit la capitolul dedicat României în cadrul Ghidului juridic comparativ privind Arbitrajul internațional 2018.

Articolul a apărut în ediția a XV-a a Ghidului, publicat de Global Legal Group Ltd (Londra) și poate fi consultat aici.

Înființată în anul 1995, POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII grupează aproximativ 80 de avocați și consultanți, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate