JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

CEDO. Cauză împotriva României – 4 septembrie 2018. Prof. univ. dr. Iulia Motoc, membru în completul de judecată
04.09.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 4 septembrie 2018, Curtea Europeană a Drepturilor Omului s-a pronunțat în cauza Cristian Cătălin Ungureanu v. Romania.

Curtea, cu unanimitate, a constatat ca a existat o încălcare a articolului 8 al Convenției Europene a Drepturilor Omului în ceea ce privește imposibilitatea acordării drepturilor de vizită în timpul procedurilor de divorț, motiv pentru care a fost acordată suma de 8000 EUR cu titlul de daune morale și suma de 2380 EUR cu titlul de cheltuieli de judecată.

Din completul de judecată a făcut parte prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecătorul român la CEDO.

:: Hotărârea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate