Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Hotărâre ref. acordarea licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru de radiodifuziune I Proiect

06.09.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Miercuri, 5 septembrie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind acordarea licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru de radiodifuziune, prin care sunt stabilite modul de desfăşurare a procedurii de selecţie, condiţiile de acordare a licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio și taxele minime de licenţă pentru multiplexurile de radiodifuziune digitală terestră T-DAB+ pe care Autoritatea le va aloca prin licitaţie, potrivit unui comunicat.

Persoanele interesate pot formula observații și propuneri până la data de 5 octombrie 2018.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate