Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza„ din Iași. Bursa Legatio
06.09.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 5 septembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat că împreună cu Societatea Profesională Notarială Legatio organizează concursul pentru acordarea bursei anuale Legatio, în cuantum de 2000 de lei, unui student (licență sau master) al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, potrivit unui comunicat.

Bursa Legatio își propune încurajarea tuturor studenților de a visa și de a îndrăzni să creeze. Dreptul înseamnă justițe, ambiție, dragoste pentru oameni și dragoste pentru legi.

Candidatul „perfect” va trimite la adresa de email drept@uaic.ro o scrisoare de motivare povestind despre el cu un motto reprezentat de o normă juridică din orice materie, în 4 versuri – albe sau cu rime.

Perioada de aplicare: 12-14 septembrie 2018. Rezultatul concursului se va afișa pe pagina web a Facultății.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate