Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti

Patru măsuri referitoare la justiție, adoptate în ședința Guvernului din data de 5 septembrie 2018
06.09.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Infrastructură, Lege 9, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 5 septembrie 2018, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a transmis următoarele, prin intermediul paginii de Facebook:

„Guvernul României
5 septembrie 2018

Patru măsuri referitoare la justiţie!

1. Cartierul pentru Justiţie. Memorandum cu tema: Acord de principiu privind contractarea unui avans de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru sprijinirea activităţilor preliminare realizării „Cartierului pentru Justiţie„. Sunt avute în vedere următoarele activităţi: determinarea coridorului pentru expropriere; tema de proiectare; studiul de prefezabilitate; studiul de fezabilitate.

2.Hotărâre de Guvern privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Inspecţiei Judiciare. Organigrama IJ nu a fost modificată din 2008. Prin recenta Hotărâre, organigrama IJ a fost suplimentată cu 15 posturi, dintre care: 8 posturi de judecător inspector; 2 posturi de procuror inspector, respectiv 5 posturi de consilier juridic.

3. Hotărâre de Guvern privind transmiterea unui număr de 20 imobile, din administrarea MJ în administrarea curţilor de apel şi a tribunalelor.

4. OUG privind completarea art. 67 din Legea nr. 317/2004 privind CSM, pentru asigurarea interimatului conducerii Inspecţiei Judiciare.”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti