Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Ridicare control judiciar
12.09.2018 | Mirela MANOLE


Mirela Manole

Mirela Manole

Curtea de Apel Timișoara a hotărât că de vreme ce obligațiile impuse inculpaților de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale între ei și cu părțile vătămate și martorii din dosar au fost respectate, iar inculpații, părțile vătămate, martorii propuși de apărare și acuzare au fost audiați, nu mai există riscul influențării acestor depoziții, iar măsura preventivă a controlului judiciar nu se mai justifică, pierzându-și finalitatea. Așadar, în baza art. 242 alin. 1 C. proc. penală, temeiurile care au condus la dispunerea măsurii controlului judiciar au încetat.(Decizia nr. 156 din data de 8 august pronunțată de Secția Penală a Curții de Apel Timișoara, având ca obiect verificarea măsurii preventive)

Mirela Manole
Facultatea de Drept, Universitatea din București, Internship la Societate de Științe Juridice (SSJ)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate