Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ordinul privind aprobarea modelului documentelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale
06.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 766 din data de 5 septembrie 2018 a fost publicat Ordinul nr. 2117/2018 privind aprobarea modelului și conținutului formularelor și documentelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale.

Prin Ordinul nr. 2117/2018 au fost aprobate modelul, conținutul, instrucțiunile și caracteristicile formularelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale, care se regăsesc atașate în următoarele anexe la Ordin:

1. Anexa nr. 1.a: Aviz
– Anexa nr. 1.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Aviz de verificare”
– Anexa nr. 1.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Aviz de verificare”

2. Anexa nr. 2.a: Ordin de serviciu nr. . . . . . . . .
– Anexa nr. 2.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Ordin de serviciu”
– Anexa nr. 2.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Ordin de serviciu”

3. Anexa nr. 3.a: Minuta întâlnirii din data de . . . . . . . . .
– Anexa nr. 3.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Minuta întâlnirii”
– Anexa nr. 3.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Minuta întâlnirii”

4. – Anexa nr. 4.a: Nota Explicativă
– Anexa nr. 4.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Notă explicativă”
– Anexa nr. 4.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Notă explicativă”

5. Anexa nr. 5.a: Proces-verbal ziua . . . luna . . . anul . . .
– Anexa nr. 5.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Proces-verbal”
– Anexa nr. 5.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Proces-verbal”

6. Anexa nr. 6.a: Invitație
– Anexa nr. 6.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Invitație”
– Anexa nr. 6.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Invitație”

7. Anexa nr. 7.a: Decizie de suspendare a verificării situației fiscale personale
– Anexa nr. 7.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de suspendare a verificării situației fiscale personale”
– Anexa nr. 7.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de suspendare a verificării fiscale”

8. Anexa nr. 8.a: Raport de verificare fiscală încheiat pentru . . . . . . . . ., CIF . . . . . . . . . la data de zz.ll.aaaa
– Anexa nr. 8.b: Instrucțiuni privind întocmirea „Raportului de verificare fiscală”
– Anexa nr. 8.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Raport de verificare fiscală”

9. Anexa nr. 9.a: Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale
– Anexa nr. 9.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale”
– Anexa nr. 9.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale”

10. Anexa nr. 10.a: Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale
– Anexa nr. 10.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale”
– Anexa nr. 10.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale”

11. Anexa nr. 11.a: Decizie de revendicare
– Anexa nr. 11.b: Instrucțiunile de completare și utilizare a formularului „Decizie de reverificare”
– Anexa nr. 11.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și de păstrare a formularului „Decizie de reverificare”

12. Anexa nr. 12.a: Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale
– Anexa nr. 12.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale”
– Anexa nr. 12.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale”

13. Anexa nr. 13.a: Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri încheiat la data de . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . .
– Anexa nr. 13.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri”
– Anexa nr. 13.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri”

Intrare în vigoare: 5 septembrie 2016.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.