« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 

Ordinul privind aprobarea modelului documentelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale
06.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 766 din data de 5 septembrie 2018 a fost publicat Ordinul nr. 2117/2018 privind aprobarea modelului și conținutului formularelor și documentelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale.

Prin Ordinul nr. 2117/2018 au fost aprobate modelul, conținutul, instrucțiunile și caracteristicile formularelor utilizate în activitatea de verificare a situației fiscale personale, care se regăsesc atașate în următoarele anexe la Ordin:

1. Anexa nr. 1.a: Aviz
– Anexa nr. 1.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Aviz de verificare”
– Anexa nr. 1.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Aviz de verificare”

2. Anexa nr. 2.a: Ordin de serviciu nr. . . . . . . . .
– Anexa nr. 2.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Ordin de serviciu”
– Anexa nr. 2.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Ordin de serviciu”

3. Anexa nr. 3.a: Minuta întâlnirii din data de . . . . . . . . .
– Anexa nr. 3.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Minuta întâlnirii”
– Anexa nr. 3.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Minuta întâlnirii”

4. – Anexa nr. 4.a: Nota Explicativă
– Anexa nr. 4.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Notă explicativă”
– Anexa nr. 4.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Notă explicativă”

5. Anexa nr. 5.a: Proces-verbal ziua . . . luna . . . anul . . .
– Anexa nr. 5.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Proces-verbal”
– Anexa nr. 5.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Proces-verbal”

6. Anexa nr. 6.a: Invitație
– Anexa nr. 6.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Invitație”
– Anexa nr. 6.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Invitație”

7. Anexa nr. 7.a: Decizie de suspendare a verificării situației fiscale personale
– Anexa nr. 7.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de suspendare a verificării situației fiscale personale”
– Anexa nr. 7.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de suspendare a verificării fiscale”

8. Anexa nr. 8.a: Raport de verificare fiscală încheiat pentru . . . . . . . . ., CIF . . . . . . . . . la data de zz.ll.aaaa
– Anexa nr. 8.b: Instrucțiuni privind întocmirea „Raportului de verificare fiscală”
– Anexa nr. 8.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Raport de verificare fiscală”

9. Anexa nr. 9.a: Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale
– Anexa nr. 9.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale”
– Anexa nr. 9.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de încetare a procedurii de verificare a situației fiscale personale”

10. Anexa nr. 10.a: Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale
– Anexa nr. 10.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale”
– Anexa nr. 10.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, utilizare și păstrare a formularului „Decizie de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar în cadrul verificării situației fiscale personale”

11. Anexa nr. 11.a: Decizie de revendicare
– Anexa nr. 11.b: Instrucțiunile de completare și utilizare a formularului „Decizie de reverificare”
– Anexa nr. 11.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și de păstrare a formularului „Decizie de reverificare”

12. Anexa nr. 12.a: Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale
– Anexa nr. 12.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale”
– Anexa nr. 12.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Dispoziție privind măsurile stabilite în cadrul procedurii de verificare a situației fiscale personale”

13. Anexa nr. 13.a: Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri încheiat la data de . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . .
– Anexa nr. 13.b: Instrucțiuni de completare și utilizare a formularului „Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri”
– Anexa nr. 13.c: Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului „Proces-verbal de ridicare/restituire de înscrisuri”

Intrare în vigoare: 5 septembrie 2016.

 
Secţiuni: Content, Fiscalitate, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD