Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Un nou partener la ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS: Dănuț-Ioan Bugnariu devine și noul coordonator al Departamentului de drept penal


7 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Avocatul Dănuț-Ioan Bugnariu revine la ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS (ZRP) după 15 ani și devine, începând cu această lună, partener al societății de avocați și coordonatorul practicii de drept penal al afacerilor.

Dănuț-Ioan Bugnariu, noul partener ZRP: ”Este o bucurie și o onoare pentru mine să mă întorc alături de foștii mei colegi în firma în care am început să practic avocatura. Prioritățile mele la ZRP vor fi extinderea serviciilor de drept penal și în zona de prevenție, prin consilierea clienților în sensul fraudelor la care ar putea fi expuși și conștientizării cadrului legal extrem de specializat existent, și valorificarea la maximum a capacității ZRP de a furniza clienților echipe multidisciplinare, adevărate task-force-uri, atât de necesare în cazurile urgente și complexe cu care se confruntă clienții corporativi.”

Călin-Andrei Zamfirescu, partenerul fondator al ZRP: ”Pentru noi, ca firmă, este foarte important ca lărgirea sferei partenerilor să fie realizată într-o manieră cât mai firească și compatibilă. Cu Dănuț, am avut relații de colaborare de multă vreme și am constatat că există acea sinergie, compatibilitate și spirit de apartenență la ZRP pe care le urmăream. Sunt convins că, sub conducerea lui Dănuț și cu sprijinul av. prof. univ. dr. Valerian Cioclei, practica noastră de drept penal se va consolida, devenind un lider și un reper pe piața eterogenă și animată a acestui tip de servicii avocațiale.”

Cu peste 17 ani experiență profesională în materia consultanței și litigiilor civile și de afaceri și cu o specializare în domeniul dreptului penal al afacerilor, inclusiv un stagiu de pregătire la Fitzwilliam College, University of Cambridge, Dănuț-Ioan Bugnariu este recunoscut ca expert pe legea penală română de instanțele din Anglia (Westminster Court of Magistrates), fiind de asemenea membru al unor reputate organizații profesionale (cum ar fi, de pildă, Fair Trials International, Londra, sau European Criminal Bar Association).

În domeniul dreptului penal al afacerilor, activitatea sa profesională a cuprins reprezentarea și consilierea atât a unor companii de top locale sau străine, companii din domenii economice cheie, cât și a unor nume cu rezonanță din mediul de afaceri și din politica românească. Dosarele sale au vizat toate ariile de practică ale dreptului penal – infracțiuni de corupție, spălarea banilor, crimă organizată, fraude, inclusiv cele care fac obiectul competenței structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA), dar și sprijinirea unor investigații interne sau prevenirea fraudelor. Dănuț-Ioan Bugnariu a conceput și susținut în repetate rânduri și traininguri pe teme de drept penal pentru entități private.

Expertiza lui Dănuț-Ioan Bugnariu se va alătura practicii redutabile a penaliștilor ZRP, care, de șase ani de zile, oferă soluții clienților corporativi în legătură cu probleme și dosare de drept penal și care, de la mijlocul anului trecut, a beneficiat și de aportul experienței reputatului specialist în drept penal, av. prof. univ. dr. Valerian Cioclei.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale.

ZRP are o echipă de 53 de avocați, dintre care nouă asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob și Alina Tugearu (asociați), Dănuț-Ioan Bugnariu (asociat), Valerian Cioclei – of counsel.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii