Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Un procuror-șef de secție din cadrul Procuraturii Republicii Moldova, în vizită în România


10 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În perioada 3-7 septembrie 2018, Ruslan Popov, procuror șef al Secției de avizare și propuneri de legiferare din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății – Procuratura Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Evenimentul se înscrie în seria activităților prevăzute de Protocolul încheiat între Ministerul Public din România și Procuratura Generală a Republicii Moldova privind cooperarea bilaterală pentru prevenirea și combaterea criminalității, în general și a celei organizate, în special.

În cursul vizitei, Ruslan Popov a fost primit de Augustin Lazăr, procurorul general al PICCJ, și a avut o întâlnire cu procurorii șefi ai structurilor din cadrul PICCJ, precum și cu reprezentanți ai IGPR, specializați în justiție.

Totodată, agenda vizitei a inclus întâlniri cu membrii colegiilor de redacție ale revistelor “Pro lege”, “Dreptul” și “Studii și cercetări juridice”, precum și cu prof. univ. dr. Mircea Duțu, directorul Institutului de Cercetări Juridice “Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.

:: Sursa : www.mpublic.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică