Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Metodologia privind acordarea gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare
07.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 765 din data de 5 septembrie 2018, a fost publicată Metodologia privind acordarea gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare.

Prezenta metodologie reglementează procedura și criteriile de acordare a gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare.

Gradația de merit se acordă, prin concurs, pentru 16% din posturile didactice auxiliare existente la nivelul bibliotecii centrale universitare, din alocație bugetară.

La concursul pentru acordarea gradației de merit poate participa personalul didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, cu o vechime în profesie de cel puțin 5 ani, cu performanțe deosebite în activitatea profesională, în bibliotecă, în ultimii 3 ani, concretizate prin contribuții semnificative la creșterea performanței compartimentului din care face parte și la îmbunătățirea serviciilor oferite beneficiarilor utilizatorilor bibliotecii centrale universitare.

Condiții de acordare a gradației de merit:
1. persoana ocupă o funcție didactică auxiliară în baza unui contract individual de muncă (CIM) pe durată nedeterminată, cu normă întreagă și cu funcția de bază în biblioteca centrală universitară;
2. are o vechime în profesie și în instituție de cel puțin 5 ani;
3. a obținut la evaluările performanțelor profesionale individuale din ultimii 3 ani calificativul „foarte bine„;
4. are performanțe deosebite în activitatea profesională, conform anexei nr. 1 (Grila de acordare a punctajului pentru gradația de merit).

Metodologia prevede în același timp procedura care urmează a fi respectată pentru acordarea gradației de merit și modul de desfășurare a concursului.

Metodologia cuprinde următoarele anexe:
Anexa nr. 1: Grila de acordare a punctajului pentru gradația de merit
Anexa nr. 2: Declarația pe proprie răspundere
Anexa nr. 3: Tabel nominal cuprinzând punctajele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit
Anexa nr. 4: Declarația pe proprie răspundere

Intrare în vigoare: 5 septembrie 2018.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.