« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Metodologia privind acordarea gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare
07.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 765 din data de 5 septembrie 2018, a fost publicată Metodologia privind acordarea gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare.

Prezenta metodologie reglementează procedura și criteriile de acordare a gradației de merit personalului didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare.

Gradația de merit se acordă, prin concurs, pentru 16% din posturile didactice auxiliare existente la nivelul bibliotecii centrale universitare, din alocație bugetară.

La concursul pentru acordarea gradației de merit poate participa personalul didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, cu o vechime în profesie de cel puțin 5 ani, cu performanțe deosebite în activitatea profesională, în bibliotecă, în ultimii 3 ani, concretizate prin contribuții semnificative la creșterea performanței compartimentului din care face parte și la îmbunătățirea serviciilor oferite beneficiarilor utilizatorilor bibliotecii centrale universitare.

Condiții de acordare a gradației de merit:
1. persoana ocupă o funcție didactică auxiliară în baza unui contract individual de muncă (CIM) pe durată nedeterminată, cu normă întreagă și cu funcția de bază în biblioteca centrală universitară;
2. are o vechime în profesie și în instituție de cel puțin 5 ani;
3. a obținut la evaluările performanțelor profesionale individuale din ultimii 3 ani calificativul „foarte bine„;
4. are performanțe deosebite în activitatea profesională, conform anexei nr. 1 (Grila de acordare a punctajului pentru gradația de merit).

Metodologia prevede în același timp procedura care urmează a fi respectată pentru acordarea gradației de merit și modul de desfășurare a concursului.

Metodologia cuprinde următoarele anexe:
Anexa nr. 1: Grila de acordare a punctajului pentru gradația de merit
Anexa nr. 2: Declarația pe proprie răspundere
Anexa nr. 3: Tabel nominal cuprinzând punctajele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit
Anexa nr. 4: Declarația pe proprie răspundere

Intrare în vigoare: 5 septembrie 2018.

 
Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD