Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Rezultate selecție conferință judecători – Budapesta, 11-12 octombrie 2018. UPDATE: Nu au fost depuse candidaturi pentru selecția suplimentară


21 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

21 septembrie 2018: Joi, 20 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a informat că nu au fost depuse candidaturi în cadrul procedurii suplimentare de selecție, potrivit unui comunicat.

***

10 septembrie 2018: Vineri, 7 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a informat că judecătorul Victor Penteleev, Judecătoria Sectorului 3 București, a fost selectat să participe la evenimentul „Annual Conference on Courts and Communication”, ediția nr. 6, care se va desfășura la Budapesta (Ungaria), în perioada 11-12 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Totodată, INM a anunțat lansarea unei proceduri de selecție suplimentare, persoanele interesate având posibilitatea să se înscrie până la data de 13 septembrie 2018, ora 16:00, potrivit unui al doilea comunicat.

Selecția se adresează judecătorilor cu atribuții de purtător de cuvânt în cadrul instanțelor, cu o vechime maximă în profesie de 6 ani și cu o bună cunoaștere a limbii engleze (nivel minim B2 conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică