Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Admitere la Universitatea din București. Sesiunea de toamnă 2018


11 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Luni, 10 septembrie 2018, Universitatea din București a informat că, pentru ce-a de-a doua sesiune de admitere din anul 2018, 15 facultăți, între care și Facultatea de Drept, pun la dispoziția doritorilor 2426 de locuri pentru studii universitare de licență, dintre care 367 de locuri bugetate și 2059 de locuri în regim cu taxă, potrivit unui comunicat.

Pentru studiile de masterat, Universitatea din București scoate la concurs în sesiunea de toamnă aproximativ 1200 de locuri (475 bugetate și 656 în regim cu taxă), iar pentru studiile de doctorat 599 de locuri, la toate cele 21 de școli doctorale, după cum urmează: 295 de locuri bugetate (147 de locuri cu bursă și 148 de locuri fără bursă) și 304 de locuri în regim cu taxă.

Înscrierea candidaților se va realiza la sediile facultăților din cadrul Universității din București, până la data de 20 septembrie 2018.

:: Detalii ref. admitere

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică