Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Admitere la Universitatea din București. Sesiunea de toamnă 2018
11.09.2018 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Luni, 10 septembrie 2018, Universitatea din București a informat că, pentru ce-a de-a doua sesiune de admitere din anul 2018, 15 facultăți, între care și Facultatea de Drept, pun la dispoziția doritorilor 2426 de locuri pentru studii universitare de licență, dintre care 367 de locuri bugetate și 2059 de locuri în regim cu taxă, potrivit unui comunicat.

Pentru studiile de masterat, Universitatea din București scoate la concurs în sesiunea de toamnă aproximativ 1200 de locuri (475 bugetate și 656 în regim cu taxă), iar pentru studiile de doctorat 599 de locuri, la toate cele 21 de școli doctorale, după cum urmează: 295 de locuri bugetate (147 de locuri cu bursă și 148 de locuri fără bursă) și 304 de locuri în regim cu taxă.

Înscrierea candidaților se va realiza la sediile facultăților din cadrul Universității din București, până la data de 20 septembrie 2018.

:: Detalii ref. admitere


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.