Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Decizia (UE, Euratom) 2018/1223 ref. numirea unui avocat general la CJUE
12.09.2018 | Elena ALBU

JURIDICE - In Law We Trust
Elena Albu

Elena Albu

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 228/1 din data de 11 septembrie 2018 a fost publicată Decizia (UE, Euratom) 2018/1223 a Reprezentanţilor guvernelor statelor membre din 5 septembrie 2018 de numire a unui avocat general în cadrul Curții de Justiție.

Mandatele a paisprezece judecători și a cinci avocați generali din cadrul Curții de Justiție urmează să expire la 6 octombrie 2018. Este necesară efectuarea unor numiri pentru ocuparea acestor posturi pentru perioada care începe la 7 octombrie 2018.

Mandatul judecătorilor și avocaților generali are o durată de șase ani.

A fost propusă numirea domnului Gerard HOGAN în funcția de avocat general în cadrul Curții de Justiție.

Comitetul instituit în temeiul articolului 255 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene a emis un aviz cu privire la capacitatea domnului Gerard HOGAN de a exercita funcția de avocat general în cadrul Curții de Justiție.

Domnul Gerard HOGAN este numit în funcția de avocat general în cadrul Curții de Justiție pentru perioada cuprinsă între 7 octombrie 2018 și 6 octombrie 2024.

Intrare în vigoare: 12 septembrie 2018.

Consilier juridic Elena Albu

Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO