« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul securităţii sociale

Rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018
11.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 744 din data de 7 septembrie 2018, a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 79/2018 pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018. 

Conform OUG nr. 79/2018:

– Bugetul asigurărilor sociale de stat aferent sistemului public de pensii pe anul 2018 se majorează la venituri cu suma de 870.154 mii lei prin majorarea veniturilor curente cu suma de 3.506.331 mii lei și diminuarea subvenției acordate de la bugetul de stat cu suma de 2.636.177 mii lei, iar la cheltuieli se majorează cu suma de 878.154 mii lei la credite de angajament și cu 870.154 mii lei la credite bugetare.
– Sistemul de asigurări pentru accidente de muncă și boli profesionale pe anul 2018 se majorează la venituri cu suma de 26.907 mii lei, iar la cheltuieli se diminuează cu suma de 18.054 mii lei atât la credite de angajament, cât și la credite bugetare, excedentul majorându-se cu suma de 44.961 mii lei.

Intrare în vigoare: 7 septembrie 2018

 
Secţiuni: Content, Dreptul securitatii sociale, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD