Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Prelungire detașare judecători la CSM

14.09.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 13 septembrie 2018, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea detașării la Consiliul Superior al Magistraturii a următorilor judedcători:
Cristian Olteanu, vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti, începând cu data de 1 octombrie 2018, pe o perioadă de 3 ani (unanimiate)
Erica Anda Bădoiu,Tribunalul Bucureşti, începând cu data de 15 noiembrie 2018, până la data de 31 decembrie 2018. (8 voturi Da, 2 voturi Nu)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 4)


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.