Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru ocuparea posturilor de magistrat-asistent la ICCJ – 21 septembrie – 21 decembrie 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Actualizare bibliografie. Candidații. Programul de desfășurare a probelor scrise. Repartizarea în săli. Subiectele și baremele. Barem definitiv Secția I Civilă
29.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

29 noiembrie 2018:  Institutul Național al Magistraturii a publicat procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivarea soluțiilor pentru Secția I Civilă, precum și baremul definitiv pentru Secția I Civilă.

:: Procesul-verbal
:: Baremul definitiv – Secția I civilă

***

25 noiembrie 2018: Vineri, 23 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat subiectele și baremele probelor de concurs.

:: Subiecte G1 – Secția I Civilă – Drept civil
:: Subiecte G2 – Secția I Civilă – Drept civil
:: Subiecte G3 – Secția I Civilă – Drept civil
:: Subiecte G4 – Secția I Civilă – Drept civil
:: Baremul
:: Subiecte G1 – Secția Penală – Drept penal
:: Subiecte G2 – Secția Penală – Drept penal
:: Subiecte G3 – Secția Penală – Drept penal
:: Subiecte G4 – Secția Penală – Drept penal
:: Baremul
:: Subiectele și baremul probei practice – Secția I Civilă
:: Subiectele și baremul probei practice – Secția Penală

De asemenea, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișare.

Contestațiile la baremul de evaluare și notare, atât pentru proba teoretică, cât și pentru proba practică se depun la Institutul Național al Magistraturii, prin fax, la numărul 021/407 62 68.

:: Model de contestație

***

20 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea în săli a candidaților pentru probele scrise din data de 23 noiembrie 2018.

:: Programul
:: Repartizarea în săli

***

29 octombrie 2018: Vineri, 26 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații înscriși a condițiilor legale de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

:: Tabelul

****

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind actualizarea bibliografiei propuse la disciplinele drept civil și drept procesual civil.

:: Anunț ref. actualizarea bibliografiei

***

24 septembrie 2018: Vineri, 21 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunțul privind organizarea concursului
:: Comunicatul privind organizarea concursului
:: Calendarul de desfășurare a concursului
:: Cererea tipizată de înscriere la concurs
:: Lista posturilor vacante
:: Regulamentul
:: Tematica și bibliografia Secția 1 civilă
:: Tematica și bibliografia Secția penală

***

14 septembrie 2018: Joi, 13 septembrie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate, organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Bucureşti, în perioada 21 septembrie – 21 decembrie 2018.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– calendarul de desfăşurare a concursului, anexat la nota completatoare a Direcţiei resurse, umane şi organizare
– numărul de posturi de magistrat asistent scoase la concurs şi repartizarea lor, după cum urmează: 4 posturi la Secţia I civilă şi 6 posturi la Secţia penală
– tematica şi bibliografia concursului, propuse de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
– modelul cererii tipizate de înscriere la concurs, în forma stabilită în şedinţa Comisiei nr. 2 din data de 11 septembrie 2018;
– taxa de înscriere la concurs în cuantum de 550 lei
– componenţa comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti