CyberlawDrept civilDrept constituţionalUEBusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporate
ComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Bogdan Gabor: Legea penală este foarte importantă pentru sănătatea unei societăţi

14.09.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 13 septembrie 2018, Bogdan Gabor, președintele Asociației Procurorilor din România, a declarat, în contextul vizitei efectuate de o delegație a Comisiei de la Veneția în România, potrivit rfi.ro: „Este a doua vizită a delegaţiei raportorilor Comisiei de la Veneţia. Dacă prima a fost în legătură cu Legile Justiţiei, iată, cea de-a doua este pe ceea ce priveşte modificările Codului penal şi Codului de procedură penală, ceea ce înseamnă că există o îngrijorare serioasă la nivelul Comisiei Europene şi al organismelor europene în ceea ce priveşte modificările esenţiale pentru viaţa juridică a României.

Ceea ce sperăm este ca puterea politică să înţeleagă că legea penală este foarte importantă pentru sănătatea unei societăţi, ea trebuie să fie modificată în sensul de a proteja drepturile şi libertăţile cetăţenilor, de a întări capacitatea instituţiilor judiciare de a lupta împotriva infracţionalităţii şi nu de a vulnerabiliza aceste instituţii prin modificări legislative care pot să afecteze activitatea autorităţilor judiciare.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.