Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Dolj solicită convocarea Congresului extraordinar al avocaților ref. modificarea legislației profesiei de avocat
17.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 14 septembrie 2018, Baroul Dolj a publicat adresa transmisă de avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, către avocat dr. Gheorghe Florea, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, prin care solicită convocarea Congresului extraordinar al avocaților pentru data de 19 ianuarie 2019, ora 10:00, având pe ordinea de zi modificarea legislației profesiei de avocat.

În acest sens, Baroul Dolj solicită ca propunerile de modificare a legislației profesiei să se regăsească pe ordinea de zi a ședinței Consiliului UNBR din perioada 7-8 decembrie 2018.

Totodată, Decanul Baroului Dolj a solicitat tuturor barourilor din țară să formuleze, până la data de 1 noiembrie 2018, cereri similare privind convocarea Congresului extraordinar al avocaților, dar fiind faptul că solicitarea în acest sens trebuie să provină de la cel puțin o treime din barourile existente în România.

:: Adresa către Președintele UNBR
:: Solicitarea adresată Consiliului UNBR
:: Propunere de modificare a legislației profesiei


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.