Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CEDO. Informare ref. identificarea unei selecții de cazuri-cheie în baza de date
13.09.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 12 septembrie 2018, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a informat că o selecție de cazuri cheie din baza de date HUDOC poate fi identificată utilizând această categorie în filtrul „importanță”, potrivit unui anunț.

Acesta înlocuiește categoria „Rapoarte de caz”, care corespunde din 1998 pe lista cazurilor selectate pentru publicare în Rapoartele hotărârilor și deciziilor, deoarece Curtea nu va mai publica rapoarte pe suport de hârtie sau în format electronic. Modul de citare al acestor cazuri s-a modificat începând din 2016.

:: Cazuri-cheie


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.