Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

INPPA. Lucrările profesionale la disciplina Drept european al muncii


19 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat lucrările profesionale la disciplina Drept european al muncii, potrivit unui comunicat.

Cursanții anului II de pregătire profesională inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018, și le vor depune la sediul INPPA, până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Pentru disciplina Drept european al muncii cursanții care au urmat activitățile tutoriale la această disciplină vor rezolva 3 lucrări profesionale, cu precizarea că una dintre cele trei lucrări poate fi o lucrare profesională proprie, efectuată în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea.

Odată cu caietele de lucrări profesionale, cursanții vor depune și declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior.

:: Declarația
:: Hotărârea nr. 5/21.06.2018

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică