Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Lucrările profesionale la disciplina Drept european al muncii
19.09.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 18 septembrie 2018, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat lucrările profesionale la disciplina Drept european al muncii, potrivit unui comunicat.

Cursanții anului II de pregătire profesională inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018, și le vor depune la sediul INPPA, până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Pentru disciplina Drept european al muncii cursanții care au urmat activitățile tutoriale la această disciplină vor rezolva 3 lucrări profesionale, cu precizarea că una dintre cele trei lucrări poate fi o lucrare profesională proprie, efectuată în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea.

Odată cu caietele de lucrări profesionale, cursanții vor depune și declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior.

:: Declarația
:: Hotărârea nr. 5/21.06.2018

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti