Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Conferinţa Naţională a doctoranzilor din Consorţiul “Universitaria”, găzduită de UBB
18.09.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 18 septembrie 2018, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a informat că peste 80 de studenţi doctoranzi în domeniul ştiinţelor socio-umane se vor întâlni, în perioada 19-21 septembrie 2018, la Cluj-Napoca, la Conferinţa Naţională a doctoranzilor din Consorţiul “Universitaria” găzduită de UBB, potrivit unui comunicat.

Conferinţa va fi organizată pe domenii, la nivelul fiecărei universităţi din Consorţiu. Evenimentul este organizat de Institutul de Studii Doctorale cu sprijinul Facultăţilor de Psihologie şi Științe ale Educaţiei, Știinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Educaţie Fizică şi Sport, Sociologie şi Asistenţă Socială, Teologie Ortodoxă şi va reuni 82 de doctoranzi în domeniile Sociologie, Ştiinţele comunicării, Psihologie şi ştiinţele educaţiei, Filologie, Teologie, precum şi 20 de cadre didactice din domeniul ştiinţelor socio-umane. Conferința a fost lansată în luna iunie 2018, cu ocazia lucrărilor Consorţiului „Universitaria” reunit la Cluj-Napoca.

Din Consorţiul „Universitaria” fac parte Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Academia de Studii Economice din Bucureşti. Rezoluţiile şi propunerile concrete rezultate în urma discuţiilor specialiştilor din universităţi sunt transmise Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru a putea constitui un punct de pornire pentru dezbatere şi analiză.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate