Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

APEL către toți avocații
19.09.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 18 septembrie 2018, în contextul propunerii unor Barouri de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat în vederea modernizării reglementărilor privind profesia de avocat și crearea unui suport normativ care să faciliteze activitatea avocaților și ocrotirea profesiei, avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a publicat un apel către toți avocații să transmită la UNBR, pe adresa de email unbr@unbr.ro, propuneri de modificare și completare a legislației profesiei, potrivit unui comunicat.

Grupul de lucru al Consiliului UNBR, desemnat să monitorizeze permanent procesul de perfecționare a legislației profesiei de avocat și să facă propuneri către organele profesiei privind susținerea acestora, va proceda la analiza propunerilor de îmbunătățire a legii și integrarea lor într-un proiect, care va fi analizat de organele profesiei, conform competențelor legale, iar apoi va fi transmis autorităților cu drept de inițiativă legislativă.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.