Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureș. Desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție județeană – 20 septembrie 2018. UPDATE: Rezultatul
20.09.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

20 septembrie 2018: Tribunalul Maramureș a informat că, în urma tragerii la sorți, a fost învestit în funcția de președinte al Biroului electoral de circumscripție Maramureș judecător Alexandru Lucian Verdeș, Secția I civilă a Tribunalului Maramureș, potrivit unui comunicat semnat de judecător Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de informare și relații publice.

***

Miercuri, 19 septembrie 2018, Tribunalul Maramureș a informat că desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție județeană Maramureș pentru referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie 2018 va avea loc, prin tragere la sorți, în ședință publică, la data de 20 septembrie 2018, ora 12:00, în sala 39 a Tribunalului Maramureș, potrivit unui comunicat semnat de judecător Nicolae Stamate Tămășan, președintele Tribunalului Maramureș.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate