Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Tribunalul Maramureș. Desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție județeană – 20 septembrie 2018. UPDATE: Rezultatul


20 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

20 septembrie 2018: Tribunalul Maramureș a informat că, în urma tragerii la sorți, a fost învestit în funcția de președinte al Biroului electoral de circumscripție Maramureș judecător Alexandru Lucian Verdeș, Secția I civilă a Tribunalului Maramureș, potrivit unui comunicat semnat de judecător Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de informare și relații publice.

***

Miercuri, 19 septembrie 2018, Tribunalul Maramureș a informat că desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție județeană Maramureș pentru referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie 2018 va avea loc, prin tragere la sorți, în ședință publică, la data de 20 septembrie 2018, ora 12:00, în sala 39 a Tribunalului Maramureș, potrivit unui comunicat semnat de judecător Nicolae Stamate Tămășan, președintele Tribunalului Maramureș.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică