Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MMJS. Reuniune Lia Olguța Vasilescu – reprezentanții Ministerelor Muncii din Croația și Finlanda

18.09.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 18 septembrie 2018, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a informat că, la Sinaia, s-a desfășurat reuniunea dintre Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, și reprezentanții Ministerului Muncii și Croația și Finlanda, potrivit unui comunicat.

Discuțiile au vizat pregătirile pentru intervalul de 18 luni în care cele trei state vor deține Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Prioritățile României au în vedere: asigurarea egalității de șanse între femei și bărbați din perspectiva creșterii independenței economice a femeilor prin reducerea diferenței de remunerare între femei și bărbați și a diferenței de participare pe piața muncii, mobilitatea forței de muncă ca element de bază în asigurarea echilibrului pieței muncii în UE și problematica prevenirii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale și promovarea unor condiții de muncă mai sigure și mai sănătoase.

Întâlnirea s-a înscris în seria de reuniuni de pregătire a programului TRIO-ului Președințiilor rotative ale Consiliului Uniunii Europene și a constituit o ocazie pentru schimbul de bune practici.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week