Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MMJS. Reuniune Lia Olguța Vasilescu – reprezentanții Ministerelor Muncii din Croația și Finlanda
18.09.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 18 septembrie 2018, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a informat că, la Sinaia, s-a desfășurat reuniunea dintre Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, și reprezentanții Ministerului Muncii și Croația și Finlanda, potrivit unui comunicat.

Discuțiile au vizat pregătirile pentru intervalul de 18 luni în care cele trei state vor deține Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Prioritățile României au în vedere: asigurarea egalității de șanse între femei și bărbați din perspectiva creșterii independenței economice a femeilor prin reducerea diferenței de remunerare între femei și bărbați și a diferenței de participare pe piața muncii, mobilitatea forței de muncă ca element de bază în asigurarea echilibrului pieței muncii în UE și problematica prevenirii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale și promovarea unor condiții de muncă mai sigure și mai sănătoase.

Întâlnirea s-a înscris în seria de reuniuni de pregătire a programului TRIO-ului Președințiilor rotative ale Consiliului Uniunii Europene și a constituit o ocazie pentru schimbul de bune practici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate