Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Întâlnirea lunară cu avocații – 25 septembrie 2018
21.09.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 20 septembrie 2018, Baroul Dolj a informat că întâlnirea lunară a avocaților din Barou va avea loc marți, 25 septembrie 2018, ora 14:00, la sediul Baroului, potrivit unui comunicat semnat de avocat dr. Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

Temele de discuție din cadrul întâlnirii, la care vor participa Decanul și membri ai Consiliului Baroului Dolj, vor viza aspecte privind activitatea curentă din avocatură, dar și situația la zi a Serviciului de Asistență Judiciară Dolj, sens în care sunt invitați să paticipe și avocaţii înscrişi în Registrul de asistenţă judiciară.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.