Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Memorandum ref. Președinția română a Strategiei UE pentru Regiunea Dunării, aprobat de Guvern

21.09.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 20 septembrie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a informat că Guvernul României a aprobat un memorandum privind conceptul Președinției române a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării și calendarul reuniunilor și evenimentelor tematice propuse de România pe durata mandatului, potrivit unui comunicat.

Președinția română a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării se va desfășura pe o perioadă de un an, începând cu 1 noiembrie 2018, sub genericul „Întărim coeziunea pentru o prosperitate comună în regiunea Dunării“.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene: „România este pregătită pentru preluarea Președinției Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, o inițiativă de succes a țării noastre la nivel european. Prin intermediul programului dens de acțiuni planificate pe durata acestui mandat, ne propunem relansarea acestei macro-strategii, astfel încât beneficiile participării țării noastre la această formă de colaborare regională să devină mai vizibile pentru cetățeni.“


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership