Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

9 magistrați străini au efectuat un stagiu la sediul Curții de Apel Iași
21.09.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 21 septembrie 2018, Curtea de Apel Iași a informat că în perioada 17-21 septembrie 2018, în cadrul programului de schimb de magistrați între statele europene intitulat „Programul de schimb al autorităților judiciare”, organizat de Institutul Național al Magistraturii în colaborare cu Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN), nouă magistrați din Polonia, Italia, Spania și Germania au efectuat un stagiu la sediul Curții de Apel Iași, potrivit unui comunicat.

Pe parcursul săptămânii petrecute la instanțele ieșene magistrații au asistat la ședințe de judecată și au participat la întâlniri și discuții de caz cu judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași, Tribunalului Iași și Judecătoriei Iași, programul stagiului cuprinzând şi o vizită la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași.

Stagiul se înscrie în seria activităţilor derulate de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară cu sprijinul autorităţilor judiciare din statele membre, pentru realizarea obiectivului de a construi un spaţiu de justiţie european autentic şi de a întări în acest fel înţelegerea, încrederea si cooperarea dintre judecătorii şi procurorii statelor membre.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.