Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ARTMARK. Licitație de interior, inclusiv colecţia academicianului Zeno Popovici și o selecție din colecția prințului Ghica
22.09.2018 | Cornelia DĂROI


Cornelia Dăroi

Cornelia Dăroi

Licitaţia de Interior propune o selecție de obiecte de epocă, de artă decorativă şi mobilier care ar putea da un plus de eleganţă oricărei locuinţe. Membru al Academiei Române de Științe Medicale şi al Academiei Naționale de Chirurgie din Paris, Zeno Popovici a fost un reputat chirurg, dar şi un pasionat colecţionar. Colecţia sa include lucrări de artă plastică românească, printre care şi câteva tablouri de Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, dar şi obiecte de artă decorativă. Şi tot acum veţi putea descoperi câteva piese importante din colecţia istorică a prinţului Ghica, potrivit ARTMARK.

Licitația va avea loc marți, 25 septembrie 2018, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racoviță.

Cornelia Dăroi

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate