Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: România se pregătește cu seriozitate și responsabilitate pentru preluarea Președinției Consiliului UE

24.09.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Sâmbătă, 22 septembrie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a informat că, în conformitate cu ultimele date efectuate la nivelu Uniunii Europene, miniștri români au fost prezenți la 90% din întâlnirile Consiliului UE din perioada 28 iunie 2015 – 1 august 2018, media europeană în acest caz fiind de 76%, potrivit unui comunicat.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene: „România se pregătește cu seriozitate și responsabilitate pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene și își propune ca obiectiv exercitarea unui mandat eficient, desfășurând în acest sens un proces de pregătire intens și susținut. Am creat toate mecanismele instituționale necesare pentru a asigura o pregătire și o desfășurare optimă a mandatului, la nivelul tuturor formațiunilor Consiliului Uniunii Europene, miniștrii români urmând a prezida, pe durata primului semestru al anului viitor, reuniunile la care participă omologii lor din celelalte state membre.“

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate