Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Elena Hach a demisionat din funcția de membru al Consiliului Director al APR


24 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 24 septembrie 2018, procurorul Elena Hach a demisionat din funcția de membru al Consiliului Director al Asociației Procurorilor din România și din calitatea de membru al acestei asociații.

Redăm mai jos textul integral al mesajului:

„Dragi colegi,

În considerarea calității de membru al Asociației Procurorilor din România și respectiv de membru în Consiliul Director al acesteia, cu respectarea strictă a principiilor de funcționare specifice unui organ colegial, consider că lipsa de interpelare a tuturor membrilor Consiliului Director asupra reprezentării asociației la ședința Consiliului Superior al Magistraturii din data de 19.09.2018, ședință în care a fost adoptat Regulamentul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție și nu numai cu acea ocazie, nu este compatibilă cu viziunea pe care o am asupra modului de funcționare a unui organ colegial și că pot exprima opinii, judecăți sau observații, mai bine, mai util, ca procuror în afara acestui cadru, cu reguli neștiute de mine și în consecință, neacceptate.

Nutresc gândul că ce am făcut cu toții până acum este un lucru bun făcut și în același timp sunt bucuroasă că am contribuit la deschiderea Asociației Procurorilor din România pe plan international.

În acest sens, urmare poziției exprimată public în data de 19.09.2018, înțeleg să îmi depun demisia din funcția de membru al Consiliului Director al APR și din calitatea de membru al acestei asociații.

Cu stimă,
Procuror Elena Hach

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii