Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Scoția va solicita CJUE să determine dacă Marea Britanie poate stopa Brexit-ul

24.09.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 21 septembrie 2018, Curtea Supremă a Scoției a decis să se adreseze Curții e Justiție a Uniunii Europene pentru ca aceasta din urmă să stabilească dacă decizia Regatului Unit de a ieşi din Uniunea Europeană poate fi revocată în mod unilateral de acesta, potrivit bbc.com.

Demersul Curții Supreme a Scoției este urmarea solicitării unui grup de petiționari proeuropeni care susțin că Parlamentul de la Londra ar trebui să aibă dreptul de a revoca declanşarea articolului 50 din Tratatul Uniunii Europene, fără a cere permisiunea celorlalte 27 state membre ale UE și indiferent de poziția blocului comunitar.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership