« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Comisia Europeană. Eurobarometru ref. percepția cetățenilor UE privind cooperarea pentru dezvoltare
26.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 25 septembrie 2018, Comisia Europeană a publicat rezultatele unui sondaj Eurobarometru în conformitate cu care, potrivit unui comunicat:
– 89% din cei intervievați susțin ajutorarea persoanelor din țările în curs de dezvoltare
– persoanele intervievate doresc să vadă că se pune accentul pe abordarea violenței împotriva femeilor și a fetelor (78%), pe combaterea discriminării împotriva femeilor (63%) și pe asigurarea accesului la educație pentru femei și fete (61%)
– 7 din 10 respondenți sunt de acord că furnizarea de ajutor financiar pentru țările în curs de dezvoltare este o modalitate eficace de combatere a migrației neregulamentare
– cele mai presante provocări pentru țările în curs de dezvoltare sunt: pacea și securitatea (37%), educația (35%) și sănătatea (33%)
– peste 50% dintre cetățenii europeni consideră că pot contribui la dezvoltare în calitatea lor de persoane individuale.

Neven Mimica, comisarul pentru cooperare internațională și dezvoltare: „Cetățenii europeni susțin eforturile noastre de stimulare a investițiilor private în cooperarea pentru dezvoltare, de asigurare a egalității de gen și de abordare a cauzelor profunde ale migrației neregulamentare. Acest lucru demonstrează că propunerea noastră de aprofundare a relațiilor economice cu țările din Africa, prin concentrarea asupra investițiilor private, se bucură de aprobarea cetățenilor. Ar trebui să considerăm aceasta ca un imbold pentru a depune și mai multe eforturi în domeniul dezvoltării, și anume chiar acum.”

:: Sondajul și fișele informative

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: INTERNAȚIONAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD