Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor

25.09.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 821 din data de 25 septembrie 2018 a fost publicată Hotărârea nr. 757/2018 privind aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor ce va avea loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie 2018, și a normativelor de cheltuieli pentru acțiunile de protocol și cu caracter cultural-artistic ce se vor efectua în cadrul activităților de susținere a candidaturii României.

Guvernul a decis aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României pentru un nou mandat la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, ce va avea loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie 2018, precum și aprobarea normativelor de cheltuieli pentru acțiunile de protocol și cu caracter cultural-artistic necesare acțiunilor de susținere.

Finanțarea cheltuielilor se asigură din bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018 al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Suma totală a cheltuielilor prevăzută în anexa la hotărâre este de 842.000 lei.

Intrare în vigoare: 25 septembrie 2018.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week