Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor

25.09.2018 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 821 din data de 25 septembrie 2018 a fost publicată Hotărârea nr. 757/2018 privind aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor ce va avea loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie 2018, și a normativelor de cheltuieli pentru acțiunile de protocol și cu caracter cultural-artistic ce se vor efectua în cadrul activităților de susținere a candidaturii României.

Guvernul a decis aprobarea desfășurării activităților de susținere a candidaturii României pentru un nou mandat la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, ce va avea loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie 2018, precum și aprobarea normativelor de cheltuieli pentru acțiunile de protocol și cu caracter cultural-artistic necesare acțiunilor de susținere.

Finanțarea cheltuielilor se asigură din bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018 al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Suma totală a cheltuielilor prevăzută în anexa la hotărâre este de 842.000 lei.

Intrare în vigoare: 25 septembrie 2018.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.