TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

AEPD. Rezumatul rezultatelor consultării publice ref. etica digitală
26.09.2018 | Laurențiu PETRE


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Laurențiu Petre

Laurențiu Petre

Marți, 25 septembrie 2018, Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor a publicat un rezumat al rezultatelor consultării publice privind etica digitală.

Potrivit documentului, mai mult de 80% dintre respondenți au afirmat că etica privind noile tehnologii este, sau va fi în curând, pe agenda organizației lor, cei mai mulți considerând subiectul drept „important”, „extrem de relevant”, „obligatoriu” și „prioritar”.

Totodată, cea mai importantă problemă identificată de respondenți când vine vorba de utilizarea datelor cu caracter personal este lipsa transparenței și a oricăror discuții democratice cu privire la forma și extinderea utilizării.

:: Rezumatul

Avocat Laurențiu Petre
Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate