Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Apel ref. transmitere materiale în vederea publicării unei broșuri bilingve
27.09.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 26 septembrie 2018, avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a informat că intenționează să publice o broșură bilingvă pentru a marca masa rotundă cu tema “De ce sunt importanți avocații? Apărând apărătorii Statului de Drept”, organizată în contextul Zilei Europene a Avocaților 2018”, potrivit unui comunicat.

În acest context, UNBR invită avocații români să trimită material pe această temă la adresa unbr@unbr.ro, până la data de 10 octombrie 2018.

Materialele furnizate și bibliografia necesară pentru realizarea acestora vor fi publicate pe site-ul UNBR, la secțiunea dedicată Zilei Europene a Avocaților 2018.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate