« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM a aprobat reorganizarea Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Ploieşti
27.09.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: C. administrativ, Drept civil, Insolvență, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 26 septembrie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate, reorganizarea Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Ploieşti, începând cu data de 1 ianuarie 2019, prin înfiinţarea a două secţii distincte, respectiv Secţia a II-a civilă, specializată în soluţionarea cauzelor de insolvenţă şi a litigiilor cu profesionişti şi Secţia de contencios administrativ şi fiscal, specializată în soluţionarea cauzelor de contencios administrativ şi fiscal.

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:
1. înfiinţarea funcţiei de preşedinte de secţie şi grefier şef pentru noua secţie
2. continuarea mandatului judecătorului Ionel Stănescu pentru funcţia de preşedinte al noii Secţii de contencios administrativ şi fiscal, având în vedere că a fost numit pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 15 decembrie 2017, în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal potrivit Hotărârii Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1126/2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 11)

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD