Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Cinci nominalizări și două premii pentru ȚUCA ZBÂRCEA & Asociații în cadrul Galei Avocaților, organizată de Ziarul Financiar
28.09.2018 | JURIDICE.ro

Ieri, 27 septembrie 2018, într-o atmosferă de gală, au fost premiați cei mai activi avocați pe piața de fuziuni și achiziții din România, implicați în cele mai importante tranzacții din 2017 și 2018. În total, au fost acordate 10 distincții, firma de avocatură ȚUCA ZBÂRCEA & Asociații fiind dublu premiată pentru ”Cea mai mare tranzacție din sectorul agricol” și, respectiv ”Cea mai mare tranzacție din retail.”

Potrivit organizatorilor, achiziția Agricost efectuată de grupul Al Dahra este cea mai importantă în sectorul agricol din România.

Dan Borbely, partener ȚUCA ZBÂRCEA & Asociații a spus, la momentul decernării premiului: ”Am avut o tranzacţie mare, importantă şi vreau să îi salut pe colegii mei pentru implicare. E un contract de concesiune mare, cea mai mare suprafaţă compactă agricolă din Europa”.

De asemenea, tranzacţia prin care CCC a preluat operaţiunile locale ale brandului de la Peeraj Brands International a fost considerată cea mai mare în domeniul retail în 2017-2018.

Dan Borbely, partener ȚUCA ZBÂRCEA & Asociații și coordonatorul echipei de avocați care a asistat Peeraj Brands International a adăugat: ”Colegii au făcut ca tranzacţia să fie uşoară. Vreau să le mulţumesc pentru implicare. O tranzacţie interesantă, dar fără mari bătălii. Franciza CCC a fost dezvoltată până la dimensiunea la care proprietarul s-a gândit să şi-o cumpere”.

Aflată la a IX-a ediție, Gala Avocaților, organizată de Ziarul Financiar, reunește peste 100 de avocaţi, consultanţi şi executivi de top.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.