Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea Babeș-Bolyai. Parteneriat pentru Consiliul Consultativ al Liniei Germane de Studii


1 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 28 septembrie 2018, Universitatea Babeș-Bolyai a anunțat că începutul anului universitar 2018-2019 va fi marcat de constituirea Consiliului Consultativ al Liniei Germane de Studii, organism care subliniază deschiderea reală și din ce în ce mai accentuată a UBB față de mediul de afaceri și comunitatea din care face parte, potrivit unui comunicat.

Reprezentanții Universității Babeș-Bolyai, cei ai mediului diplomatic și ai mediului de afaceri vor semna luni, 1 octombrie 2018, ora 13:00, în Sala de Consiliu a UBB, actul de constituire a Consiliului Consultativ al liniei germane de studii.

Din Consiliul Consultativ vor face parte, alături de experții UBB, reprezentanți ai companiilor NTT DATA România, MHP Consulting – a Porsche Company, dar și ai Ambasadei Germaniei la București.

Acest Consiliu, după cum o arată și denumirea, va avea un rol consultativ în stabilirea direcțiilor de dezvoltare a învățământului în limba germană la UBB, în receptarea evoluțiilor cerințelor specifice ale pieței muncii, precum și în identificarea și aplicarea oportunităților de formare, practică/internship și angajare a studenților și a absolvenților, precum și în susținerea financiară a liniei germane de studiu a Universității Babeș-Bolyai.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică