Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Facebook este pasibil de amendă în valoare 1,63 de miliarde de dolari pentru o breșă de securitate. UPDATE: DPC confirmă începerea investigării Facebook

05.10.2018 | JURIDICE.ro

5 octombrie 2018: Miercuri, 3 octombrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a anunțat că a început investigarea Facebook pentru breșa de securitate de la sfârșitul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al DPC.

***

30 septembrie 2018: Rețeaua de socializare Facebook ar putea fi amendată cu o sumă de până la 1,63 de miliarde de dolari de către Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda, pentru breșa de securitate a conturilor utilizatorilor, anunțată vineri, 28 septembrie 2018, în care hackerii au compromis conturile a peste 50 de milioane de utilizatori, dacă va constata că nu au fost respectate noile reglementari, mai stricte, referitoare la confidențialitatea datelor, potrivit The Wall Street Journal.

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda, principala autoritate de reglementare care supraveghează Facebook în Europa, a anunțat că a solicitat mai multe informații de la companie, despre natura și amploarea breșei de securitate, inclusiv care sunt cetățenii europeni afectați.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat, duminică, 30 septembrie 2018, că Facebook va răspunde întrebărilor autorității de reglementare irlandeze și va informa instituția în privinta evoluțiilor viitoare.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan