Secţiuni » JURIDICE NEXT » Legal Days
Legal Days

Ziua internațională a cafelei


1 octombrie 2019 | Cristian JURA, Alina GAJA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

2019: Ziua internațională a cafelei este marcată, anual, la data de 1 octombrie.

Temă pentru 2019: „Viitorul cafelei are nevoie de tine”.

Cafeaua influenţează viaţa oamenilor, în fiecare zi. Pentru mulţi este o pasiune, dar pentru şi mai mulţi reprezintă un mod de viaţă, prin care îşi asigură un venit şi un trai decent.

Cafeaua nu a fost nicicând mai populară ca astăzi, cu aproximativ 3 miliarde de căni consumate în fiecare zi, un număr care continuă să crească. Anul trecut au fost organizate evenimente şi campanii de susţinere a acestei zile în peste 45 de ţări.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Daniela Niculcea

Daniela Niculcea

2018: Ziua internațională a cafelei (International Coffee Day) este marcată, anual, la data de 1 octombrie.

Sediul materiei: Organizația Internațională a Cafelei (ICO) a decis, cu prilejul reuninii desfășurate în perioada 13-14 martie 2014, la Londra, instituirea Zilei internaționale a cafelei la data de 1 octombrie, urmând să fie celebrată începând cu anul 2015.

Tema pentru anul 2018: „Rolul femeii în procesul de fabricare a cafelei, de la plantare, la culegere, prăjire şi până la savurarea acesteia”. Această temă subliniază nevoia de echitate și egalitate în sectorul cafelei, de la boabe la ceașcă, ceea ce poate fi obținut numai prin împuternicirea femeilor în beneficiul întregului sector al cafelei.

:: Website-ul oficial aici

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Daniela Niculcea, Facultatea de Drept, Universitatea din București, Internship la Societatea de Științe Juridice (SSJ)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii