Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Modificarea Regulamentului de procedură al TUE
05.10.2018 | Elena ALBU

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust
Elena Albu

Elena Albu

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 240/67 și L 240/68  din 24 septembrie 2018 au fost publicate Modificări ale Regulamentului de procedură al Tribunalului.

Regulamentul de procedură al Tribunalului din 4 martie 2015 se modifică după cum urmează:

La articolul 1 alineatul (2), punctul de la finalul literei (j) se înlocuiește cu punct și virgulă și se adaugă textul unei litere (k):

„(k) termenul «e-Curia» desemnează aplicația informatică a Curții de Justiție a Uniunii Europene care permite depunerea și notificarea actelor de procedură pe cale electronică.”

La articolul 3 alineatul (3) se elimină cuvintele „, a vicepreședintelui”.

La articolul 28 alineatul (2), cuvintele „vicepreședintele Tribunalului” se adaugă după „Camera sesizată cu o cauză”.

La articolul 36, alineatul (2) se înlocuiește cu următorul text:

„(2) Grefierul face mențiune cu privire la înregistrarea în registru pe actele de procedură depuse la dosarul cauzei și, la cererea părților, pe copiile pe care acestea le prezintă în acest scop.”

La articolul 42 alineatul (1), trimiterea la „articolele 7, 9, 11, 13, 15, 16, 18, 25, 28, 31-33, 41, 74 și 224” se înlocuiește printr-o trimitere la „articolele 7, 9, 11, 13, 15, 16, 18, 25, 28, 31-33, 41, 56a și 224”.

Prezentele modificări ale Regulamentului de procedură, autentice în limbile prevăzute la articolul 44 din regulamentul menționat, se publică în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene și intră în vigoare  la 1 octombrie 2018.

Consilier juridic Elena Albu

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti