Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Publicarea Ghidului CCBE-CEPEJ privind medierea pentru avocați


3 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

CCBE anunță publicarea Ghidului de mediere pentru avocați, care este produsul unor extinse cooperări cu Grupul de lucru pentru mediere al Comisiei Europene pentru Eficiența Justiției (CEPEJ) pentru a promova o mai bună implementare a medierii în statele membre ale Consiliului Europei, potrivit newsletter-ului oficial al CCBE, nr. 75.

Scopul principal al ghidului este acela de a crește gradul de conștientizare în rândul avocaților cu privire la mediere și de a demonstra diferitele provocări profesionale, oportunitățile și stimulentele pentru avocați care rezultă din utilizarea medierii, precum și beneficiile pentru clienți.

Ghidul oferă o perspectivă concisă asupra rolului avocaților în mediere, în special în ceea ce privește medierea sprijinită de avocați, prin care una sau mai multe părți sunt asistate în pregătire și / sau însoțite în sesiuni de mediere de avocații lor, care îi vor informa și vor sfătui pe parcursul procesului de mediere.

:: Newsletter oficial CCBE nr. 75

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii