Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detaşare judecători la CSM
05.10.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 4 octombrie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detașarea la Consiliul Superior al Magistraturii a următoarelor judecătoare:
1. Elena Roxana Popescu, cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Prahova, pe o perioadă de 2 ani, începând cu data de 15 noiembrie 2018 (8 voturi Da, 2 voturi Nu)
2. Ana Maria Cuculescu, Curtea de Apel Piteşti, pe o perioadă de 2 ani, începând cu data de 15 noiembrie 2018 (9 voturi Da, 1 vot Nu).

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 6)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate