Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Depunere jurământ avocați stagiari și definitivi – 26 octombrie 2018. UPDATE: Anunț ridicare robe
25.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

25 octombrie 2018: Baroul București a informat că, în vederea participării la Festivitatea Depunerii Jurământului, avocații sunt rugați să se prezinte vineri, 26 octombrie, la ora 16.00, în vederea ridicării robelor de la Garderoba Avocaților, Palatul de Justiție, potrivit unui comunicat.

Până la acel moment, robele se pot ridica de la sediul baroului, etajul V, Cancelarie.

***

2 octombrie 2018: Luni, 1 octombrie 2018, Baroul București a anunțat avocații stagiari sau definitivi care se înscriu în Tabloul avocaților cu drept de exercițiu al profesiei organizarea Festivității Depunerii Jurământului, în incinta Curții de Apel București, Sala Pașilor Pierduți, în ziua de 26 octombrie 2018, începând cu ora 17.00, potrivit unui comunicat.

Din partea Baroului București, avocații stagiari vor primi robe și coduri. Va urma apoi o recepție, unde cei mai tineri membri ai baroului vor avea posibilitatea să socializeze într-un spațiu încărcat de semnificații pentru profesioniștii dreptului.

Avocații vor participa la ceremonie în robe, având posibilitatea de a le ridica de la barou, odată cu decizia de înscriere in Tablou, sau de la Garderoba avocaților din sediul Curții de Apel București, în ziua evenimentului, între orele 16.00-17.00.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.