Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Depunere jurământ avocați stagiari și definitivi – 26 octombrie 2018. UPDATE: Anunț ridicare robe

25.10.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

25 octombrie 2018: Baroul București a informat că, în vederea participării la Festivitatea Depunerii Jurământului, avocații sunt rugați să se prezinte vineri, 26 octombrie, la ora 16.00, în vederea ridicării robelor de la Garderoba Avocaților, Palatul de Justiție, potrivit unui comunicat.

Până la acel moment, robele se pot ridica de la sediul baroului, etajul V, Cancelarie.

***

2 octombrie 2018: Luni, 1 octombrie 2018, Baroul București a anunțat avocații stagiari sau definitivi care se înscriu în Tabloul avocaților cu drept de exercițiu al profesiei organizarea Festivității Depunerii Jurământului, în incinta Curții de Apel București, Sala Pașilor Pierduți, în ziua de 26 octombrie 2018, începând cu ora 17.00, potrivit unui comunicat.

Din partea Baroului București, avocații stagiari vor primi robe și coduri. Va urma apoi o recepție, unde cei mai tineri membri ai baroului vor avea posibilitatea să socializeze într-un spațiu încărcat de semnificații pentru profesioniștii dreptului.

Avocații vor participa la ceremonie în robe, având posibilitatea de a le ridica de la barou, odată cu decizia de înscriere in Tablou, sau de la Garderoba avocaților din sediul Curții de Apel București, în ziua evenimentului, între orele 16.00-17.00.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week