Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

AQUA Carpatica – Partener strategic JURIDICE.ro
06.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

AQUA Carpatica a devenit partener strategic JURIDICE.ro.

AQUA Carpatica este un brand premium de apă minerală naturală prezent atât pe piața din România, unde este cel mai vândut brand pe segmentul de apă minerală naturală plată în valoare, dar şi în volum, cât și pe piața internațională. AQUA Carpatica este prezentă pe piețele externe în țări precum: Statele Unite Ale Americii, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Israel, Germania, Franța, Spania, Italia, Japonia sau Australia.AQUA CARPATICA

Brandul de apă minerală naturală este îmbu­te­liat de societatea Carpathian Springs, care a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de 186 de milioane de lei (peste 41 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul prece­dent. Anul acesta, AQUA Carpatica își va crește capacitatea de producție pentru a susține creșterea vânzărilor pe piața din România, dar și la export.

Tehnologia pe care compania o folosește este de ultimă generație și sigură pentru mediul înconjurător. Compania colaborează în mod direct cu autoritățile locale pentru a pune în aplicare un plan de protecție a mediului, asigurându-ne că zona care înconjoară izvoarele nu este influențată de niciun fel de activitate industrială sau de poluare.

Produsele AQUA Carpatica

Una dintre noutățile importante sunt diversificarea gamei brandului AQUA Carpatica prin apariția a două produse noi: AQUA Carpatica Kids și AQUA Carpatica la 250 ml. Astfel, în decembrie 2017, AQUA Carpatica a lansat AQUA Carpatica Kids, sticla cu design special creat pentru copii, cu un dop care curge doar atunci când bei și le permite celor mici să se hidrateze singuri.  În martie anul acesta a lansat sticla AQUA Carpatica de 250 ml, ergonomică, dedicată femeilor, special creată pentru a se potrivi perfect în orice geantă și pentru a le putea însoți atât în activitățile de zi cu zi, cât și la evenimentele importante.

Din portofoliul AQUA Carpatica mai fac parte: apa minerală naturală plată în ambalaje de 0,33 litri,  0,5 litri, 0,75 litri, 1 litri , 1,5 litri, 2 litri și 5 litri, apa minerală natural carbogazoasă în ambalaje de 0.5 ml, 0.75 ml și 1.5 litri și respectiv AQUA Carpatica Forte în ambalaj de 0,5 litri, 0.75 litri și 1.5 litri.

Designul minimalist și ergonomic, numeroasele beneficii pentru sănătate și gustul unic transformă AQUA Carpatica într-o apă ideală pentru orice consumator din întreaga lume.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.