BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Neculai Curpăn, grefierul-şef al PJ S1, a trecut la cele veşnice

10.10.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

9 octombrie 2018: Colectivul de procurori, grefieri şi personal conex de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti anunţă cu profund regret şi adâncă întristare că, sâmbătă-seară, a plecat dintre noi în mod nedrept şi neaşteptat, la vârsta de numai 46 de ani, Neculai Curpăn, grefierul-şef al unităţii noastre de parchet, licențiat în drept.

Colegul nostru s-a stins în urma unui tragic accident şi a nouă zile în care s-a luptat acerb pentru viaţă în Secţia ATI II a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti…

În perioada de un deceniu în care şi-a onorat pe deplin profesia, domnul Neculai Curpăn a activat ca grefier atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cât şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, lăsând amintirea unui excelent profesionist, desăvârşit organizator, model formator pentru tinerii grefieri şi, totodată, bun coleg.

În viitor ne vor lipsi foarte mult dăruirea, experienţa şi echilibrul său dar şi optimismul şi buna dispoziţie pe care colegul nostru le inducea permanent celor din jur.

Suntem şi vom fi mereu alături de Răzvan, fiul său greu încercat la vârsta de 13 ani, pe care dragul nostru Nicu l-a iubit atât de mult şi de care era foarte mândru, şi ne exprimăm sentimentele noastre de profundă compasiune faţă de întreaga familie îndurerată.

Toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit pe omul, colegul şi grefierul Neculai Curpăn îşi vor putea lua un ultim rămas bun de la acesta astăzi, între orele 12:00 – 22:00, la Capela Bisericii Sf. Gheorghe – Griviţa din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 220, sector 1 (lângă Spitalul de Arşi), unde începând cu orele 18:00 va fi oficiată o slujbă de pomenire în memoria sa.

În cursul nopţii, regretatul nostru coleg va fi prohodit spre localitatea sa de obârşie, comuna Scobinţi, sat Bădeni, jud. Iaşi (situată lângă oraşul Hârlău), unde joi, 11 octombrie a.c., la orele prânzului, la Biserica Buna Vestire va avea loc slujba, urmată de ceremonia de înmormântare a acestuia în cimitirul din Bădeni.

În aceste momente de cumplită durere ne rugăm Bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aşeze în corturile drepţilor pe bunul nostru coleg Nicu iar pe cei care i-au fost dragi şi apropiaţi să-i întărească, ajute şi ocrotească!

***

8 octombrie 2018: Luni, 8 octombrie 2018, Şcoala Naţională de Grefieri a transmis un mesaj de condoleanţe ocazionat de decesul lui Neculai Curpăn, grefier-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, potrivit unui anunț al SNG.

„Şcoala Naţională de Grefieri a primit cu profund regret vestea trecerii neaşteptate în nefiinţă a domnului Neculai Curpăn, grefier-şef la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, absolvent al primei promoţii SNG de grefieri pentru parchete (2007-2008).

Şcoala Naţională de Grefieri transmite condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week