Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Burse 2018-2019
03.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 2 octombrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a informat că acordă burse de performanță, burse pentru activități sociale și burse sociale în semestrul I al anului universitar 2018-2019, potrivit unui anunț.

Detalii privind acordarea burselor:

I. Bursele de performanţă – termen limită pentru depunerea solicitărilor: vineri, 19 octombrie 2018, ora 14:00

– se acordă, prin concurs, începând cu anul al II-lea de studiu, în funcţie de rezultatele obţinute în activitatea de cercetare stiinţifică, sportivă sau cultural-artistică, pentru 12 luni consecutive, inclusiv în perioada vacanţelor, începând cu data atribuirii

II. Bursele de performanţă pentru studenţii cu domiciliul în mediul rural – termen limită pentru depunerea solicitărilor: vineri, 19 octombrie 2018, ora 14:00

– pot solicita acest tip de bursă studenții beneficiari de bursă de studiu integrală sau merit. Bursa de performanţă pentru studenţii cu domiciliul în mediul rural se poate acorda, câte una pentru fiecare facultate, studentului cu cele mai bune rezultate în activitatea didactică, dintre studenţii care au, atât ei, cât şi părinţii acestora, domiciliul în mediul rural. Bursa se acordă începând cu anul al II-lea al ciclului de studii de licenţă.

III. Burse pentru activități sociale în campusurile studențești – termen limită pentru depunerea solicitărilor: marți, 16 octombrie 2018, ora 9:00

– Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi acordă această bursă pentru a veni în sprijinul studenților care fac parte din categorii defavorizate, astfel, prioritate la acordare au studenţii orfani, cei proveniţi din plasament rezidențial sau familial, din mediul rural, cu venituri reduse, de etnie romă, etc. În data de 16 octombrie 2018 ora 10:00, în Sala de Protocol a Cantinei ”Titu Maiorescu” va avea loc selecția studenților pentru acordarea bursei pentru activități sociale în campusurile studențești privind activitățile din cantină.

:: Burse activități sociale
:: Regulament burse
:: Cerere burse sociale
:: Declarație burse sociale
:: Documentație burse sociale

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.