Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Recomandare ref. achitarea contribuțiilor profesionale restante
10.10.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 9 octombrie 2018, Baroul București a informat că, în cadrul ședinței din data de 2 octombrie 2018, Consiliul Baroului București a solicitat avocaților care înregistrează restanțe mai vechi de trei luni la plata contribuțiilor profesionale să aibă în vedere faptul că măsura suspendării, prevăzută de lege în astfel de cazuri, poate fi ridicată numai după plata sumelor restante și a unei taxe de 3000 de lei, potrivit unui comunicat.

În acest context, Consiliul Baroului a adresat avocaților recomandarea să achite sumele restante până la data de 1 noiembrie 2018.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate