Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Proiectul „Studenți în practică pentru o viitoare carieră”
28.09.2018 | JURIDICE.ro


Joi, 27 septembrie 2018, Baroul Cluj a anunțat cabinetele şi societățile de avocatură cu sediul în Cluj-Napoca de demararea proiectului „Studenți în practică pentru o viitoare carieră”, implementat în parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai, prin Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, potrivit unui comunicat.

În vederea derulării stagiilor de practică de către Facultatea de Drept, cabinetele de avocat/ societățile de avocatură interesate să facă parte din program sunt invitate să-și depună în perioada 1-5 octombrie 2018, la secretariatul Baroului Cluj, str. Pavel-Roșca nr. 4 ap. 15, între orele 09.00- 14.00 intenția de participare în proiect.

Programul presupune desfășurarea de stagii de practică în lunile noiembrie și decembrie 2018 pentru 90 de studenți din anul IV la 25-30 de cabinete de avocat/societăți de avocatură cu sediul în Cluj-Napoca.

Detalii suplimentare la secretariatul Baroului Cluj, telefon 0264/430269

Persoana de contact: Responsabil activități partener – Ioana Hossu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate